Parkki-info

Henkilöautolla?

Aivan ydinkeskustassa löytyy 5 pysäköintitaloa ja välittömässä lähiympäristössä 3 lisää, joihin on helppo tulla. Lähestyessäsi pysäköintitaloa näet kadunvarressa juuri sillä hetkellä vapaana olevien paikkojen määrän.

Matkailuautolla?

Kaupunkikierrokselle kävellen, mutta mihin asuntoauto? P-Matkakeskus Hannikaisenkatu 22:ssa tarjoaa isoille matkailuautoille 17 pysäköintitalopaikkaa (1. kerroksessa suurin sallittu korkeus 360 cm).

Huom! Emme voi taata, että isoja ruutuja on kaikkina ajankohtina vapaana.

Ongelmatilanteissa

Muistathan tulostaa kuitin heti maksutapahtumasi jälkeen

P-talojen automaattikassoissa on Kuitti-painike, ja maksusuorituksesta saa kirjallisen dokumentin, kun tätä nappia painaa heti maksutapahtuman jälkeen. Huomaathan, että kuitti ei tulostu automaattisesti, vaan nimenomaan Kuitti-painikkeella tilaamalla. Mikäli kuitin tulostamisessa on ongelmia, ota saman tien yhteys valvomoomme kassan pikapuhelinpainikkeella lisäohjeiden saamiseksi.

Apua pysäköintiongelmaan

Apua pysäköintiongelmaan saat automaattikassojen sekä sisään- ja ulosajojen yhteydessä olevilla Puhelin-painikkeilla tai soittamalla joko palvelupisteellemme (puh. 020 743 6830) tai huoltomme vikapäivystykseen (puh. 020 743 6845). Omien päivystysaikojemme ulkopuolella sinua palvelee Total Turvapalvelut numerossa 014 414 7410.

Palvelupisteen / huollon ollessa kiinni, ongelmatilanteissa sinua auttavat vartiointipalvelun ammattilaiset. Paikalle saapuva vartija on Jyväs-Parkki Oy:n ostama palvelu, jonka käytöstä asiakas joutuu maksamaan 50 €:n palvelumaksun, mikäli kyseessä on asiakkaan itse aiheuttama ongelma (esimerkiksi kadotettu pysäköintilipuke). Jos ongelma johtuu pysäköintitalossa ilmenevästä laiteviasta, Jyväs-Parkki Oy vastaa palvelumaksusta.

Kuinka toimin pysäköintitalossa?

  1. Aja sisään pysäköintitaloon. Jos tulet isommalla ajoneuvolla, varmista että korkeus on riittävä.
  2. Ota puomilla olevasta automaatista pysäköintilipuke, niin puomi avautuu.
  3. Paikan valittuasi ota pysäköintilipuke mukaan.
  4. Maksa pysäköintimaksu automaattikassaan ennen kuin noudat autosi. Automaattikassoja löydät pysäköintitaloista tai niiden sisäänkäynneiltä.
  5. Maksun suoritettuasi sinulla on 15 minuuttia aikaa ajaa auto pois pysäköintitalosta. Puomilla laita pysäköintilippu automaattiin, niin puomi avautuu. Huom! Mikäli P-talossa on rekisteritunnistusjärjestelmä, pysäköintilipuketta ei syötetä, vaan puomi nousee itsestään.