Tervetuloa Jyväskylään

Tapahtumakävijälle

Jyväskylä on todellinen tapahtumakaupunki.

Kesän rallihuumaasta Paviljongin monipuolisiin messu- ja ammattitapahtumiin täältä löytyykin varmasti jokaiselle jotakin. Onneksi oman suosikkitapahtuman lisäksi myöskään tapahtumapaikkaa lähellä olevaa parkkiruutua ei enää nykyään tarvitse etsiä pitkään. Siitä pitävät huolen paikan päällä Lutakossa sijaitsevat P-Paviljonki 1 ja P-Paviljonki 2.

Jyväs-Parkki tarjoaa messu- ja tapahtumakävijöille modernit ja tilavat maanalaiset pysäköintipalvelut aivan Paviljongin messukeskuksen kupeessa. Paviljongin yhteensä 860 autopaikkaa ovat kaikki käytössä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Hotellivieraalle

Hotellitarjonta Jyväskylässä on keskittynyt pitkälti kaupungin keskustan alueelle, siis aivan Keski-Suomen ytimeen. Hotellivierailijalle tarjoammekin helposti löytyvät pysäköintipalvelut lähellä kaikkia keskusta-alueen hotelleja.

Jyväskylän keskustan kaikki viisi parkkitaloa: P-Asema, P-Kolmikulma, P-Matkakeskus, P-Tori ja P-Sokos ovat vieraiden käytössä kellon- ja vuodenajasta huolimatta, ja tyhjä ruutu väsyneellekin hotellivieraalle löytyy takuulla nopeasti. Tämän takaavat yhteensä noin 2400 keskustan parhailla paikoilla sijaitsevaa autopaikkaa.

Hotellipysäköinti

Hotelli Verso

Hotelli Verson asiakaspysäköintipaikat ovat P-Torin pysäköintitalon sisällä osoitteessa Yliopistonkatu 15, Jyväskylä. Ota sisäänajopuomilta pysäköintilipuke ja aja suoraan eteenpäin kohti seuraavaa puomia. Syötä pysäköintilipuke puomin avaamiseksi. Jatka eteenpäin ja seuraa opasteita, niin päädyt hotellin pysäköintitilaan. Osta vierailuusi sopivan mittainen pysäköinti hotellin vastaanotosta. Tämän jälkeen liikkuminen puomeista hoituu hotellista hankitulla lipukkeella.

P-Alexandra

P-Alexandra on Sokos Hotel Alexandran takapihalla sijaitseva pysäköintialue. Ajo alueelle on mahdollista sekä Asemakadulta että Väinönkadulta. P-Alexandrassa asiointi sujuu P-Aseman lyhytaikaispysäköinnin hinnaston mukaisesti.

Matkailuautoilijalle

Matkailuautojen pysäköintipaikat löytyvät meillä Hannikaisenkadun P-Matkakeskuksesta, läheltä keskustan palveluita ja matkakeskuksen raide- ja linja-autoyhteyksiä. Myös matkailuautoille paikkoja riittää, sillä parkkitaloon mahtuvat kerralla jopa 17 karavaanaria kavereineen. Kuten kaikki Jyväs-Parkki-pysäköintitalot, myös P-Matkakeskus on auki kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Huom! Emme voi taata, että isoja ruutuja on kaikkina ajankohtina vapaana.